LP Doble The Black Album. THE DAMNED

Lista de Títulos:
A1 Wait For The Blackout
A2 Lively Arts
A3 Silly Kids Games
A4 Drinking About My Baby
A5 Twisted Nerve
A6 Hit Or Miss
B1 Dr Jekyll And Mr Hyde
B2 Sick Of This And That
B3 History Of The World Part 1
B4 13th Floor Vendetta
B5 Therapy
C1 Curtain Call
D1 Love Song
D2 Second Time Around
D3 Smash It Up (Parts 1 And 2)
D4 New Rose
D5 I Just Can’t Be Happy Today
D6 Plan 9 Channel 7



Categories: ,
Pes 0.500 kg
Dimensions 31 × 0.5 × 31 cm


Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “LP Doble The Black Album. THE DAMNED”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *