K7 Coldness Of The Bunker. GUTTERSKULL

Lista de pistas:
A1 Final Deathraid
A2 In Agony
A3 Lifeless And Beautiful
A4 Crucial Assault
A5 Masshell Prophet
A6 Cruelties
A7 Burnt Earth
B1 Curtain Of Fire
B2 Die Alone
B3 Land Of The Damned
B4 Coldness Of The Bunker
B5 No One Survives
B6 This Is Apocalypse
B7 After Defeat


Add to wishlist
Categories: ,
Pes 0,100 kg
Dimensions 19 × 7,5 × 1,7 cm


Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “K7 Coldness Of The Bunker. GUTTERSKULL”