LP Doble. Stations Of The Crass. CRASS

Lista de Títulos:
A1 Mother Earth 4:13
A2 White Punks On Hope 2:22
A3 You’ve Got Big Hands 1:43
A4 Darling 1:56
A5 System 0:56
A6 Big Man, Big M.A.N. 2:46
A7 Hurry Up Garry 1:11
B1 Fun Going On 2:14
B2 Crutch Of Society 1:55
B3 Heard Too Much About 1:07
B4 Chairman Of The Bored 1:19
B5 Tired 3:20
B6 Walls 3:08
B7 Upright Citizen 3:18
C1 The Gasman Cometh 3:18
C2 Demoncrats 3:21
C3 Contaminational Power 2:03
C4 Time Out 2:12
C5 I Ain’t Thick, It’s Just A Trick 4:26
C6 Untitled 1:09
D1 System 1:12
D2 Big Man, Big M.A.N. 2:40
D3 Banned From The Roxy 2:03
D4 Hurry Up Garry 1:05
D5 Time Out 2:03
D6 They’ve Got A Bomb 2:58
D7 Fight War, Not Wars 0:44
D8 Women 1:59
D9 Shaved Women 2:30
D10 You Pay 1:24
D11 Heard Too Much About 1:20
D12 Angels 2:02
D13 What A Shame 1:23
D14 So What 2:58
D15 G’s Song 0:43
D16 Do They Owe Us A Living? 2:00
D17 Punk Is Dead


Add to wishlist
Categories: ,
Pes 0.500 kg
Dimensions 31 × 0.5 × 31 cm


Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “LP Doble. Stations Of The Crass. CRASS”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *