Esgotat - Agotado - Out of stock

LP Hardcore ’81. D.O.A

Lista de Títulos:
A1 D.O.A.
A2 Unknown
A3 Slumlord
A4 Musical Interlude
A5 I Don’t Give A Shit
A6 M.C.T.F.D
A7 Communication Breakdown
B1 001 Loser’s Club
B2 Fucked Up Baby
B3 The Kenny Blister Song
B4 Smash The State
B5 My Old Man’s A Bum
B6 Bloodsucker Baby
B7 Waiting For You



Categories: ,
Pes 0,300 kg
Dimensions 31 × 0,5 × 31 cm


Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “LP Hardcore ’81. D.O.A”