LP In darkness you feel no regrets. WOLFBRIGADE

Lista de pistas

A1 The Awakening
A2 Från Vaggan Till Graven
A3 Papercuts
A4 No Heart Bleeds
A5 Outlaw Vagabond
B1 In Darkness You Feel No Regrets
B2 Gunhead Batallion
B3 How Will You Find Your Peace
B4 Exhortation
B5 Avgrundens Kant
B6 Say Goodbye


Add to wishlist
Categories: ,
Pes 0,400 kg
Dimensions 31 × 1 × 31 cm


Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “LP In darkness you feel no regrets. WOLFBRIGADE”