Esgotat - Agotado - Out of stock

LP Metal Devil Cokes. MDC

Lista de Títulos:
A1 Huddled Masses
A2 Dirty Harry For President
A3 White Men In Suits
A4 Three Blind Mice
A5 Tofu Spaghetti
A6 Snuffed Out
A7 Deep In The Heart
A8 Acid Reindeer
B1 I Was A Dupe For The RCP
B2 Metal Devil Crossoverture
B3 Hole In My Soul



Categories: ,
Pes 0,300 kg
Dimensions 31 × 0,5 × 31 cm


Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “LP Metal Devil Cokes. MDC”