Lista de Títulos:
A1 Rumors
A2 This Hope
A3 In School
A4 I’m Tired
A5 On The Street
A6 Enemies
A7 Get ’em
A8 Fighting
A9 No Time
A10 All White
B1 Pain
B2 Sick People
B3 Hate Me
B4 Live Wire
B5 Not Anymore
B6 Mannequin
B7 Fuckups
B8 Think For Me
B9 Dirt And Decay
B10 Don’t Say Please
B11 No Name


Add to wishlist
Categories: ,
Pes 0.300 kg
Dimensions 31 × 0.5 × 31 cm


Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “LP S/t. DIE KREUZEN”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *