LP Singles And Demo. THE SKEPTIX

Lista de Títulos:
A1 Routine Machine
A2 Curfew
A3 Scarred For Life
A4 Peace Force
A5 Born To Lose
A6 Another Day
A7 Return To Hell
A8 War Drum
A9 Vendetta
B1 Violent Streets
B2 Got No Choice
B3 Fear (Demo)
B4 Legion Of The Damned (Demo)
B5 Images (Demo)
B6 Heroes And Villians (Demo)
B7 Reunion (Demo)
B8 Don’t Listen To Them (Demo)
B9 Modern Society (Demo)


Add to wishlist
Categories: , Etiquetes: ,
Pes 0,300 kg
Dimensions 31 × 0,5 × 31 cm


Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “LP Singles And Demo. THE SKEPTIX”