LP Color Thirsty And Wander. NIGHTMARE

Lista de Títulos:
A1 Black Earth
A2 Just Broken Now
A3 Countless Tomorrow
A4 See Through Meanness
A5 不滅
B1 Kill The War
B2 Liberation Of Truth
B3 Trying To Feel
B4 The Soul Of The Lives
B5 Thirsty And Wander


Add to wishlist
Categories: ,
Pes 0,300 kg
Dimensions 31 × 0,5 × 31 cm


Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “LP Color Thirsty And Wander. NIGHTMARE”